Negotinske košarkašice spremne za put u Split

0
foto:negotin.rs

Mlade košarkašice Evgenija Jović, Kristina Đurđić, Milica Milić i Jovana Tranić, predvođene trenerom Dušanom Mandićem, privode kraju pripreme za učešće na Balkanskom prvenstvu koje će biti održano u Splitu. Uspeh ne obećavaju, već borbu do poslednjeg trenutka.

“U završnoj smo fazi priprema za finalni turnir koji će biti održan od 22. do 28. avgusta u Splitu. Radili smo svakog dana po dva puta dnevno i devojke su maksimalno spremne za turnir. Kao što smo rekli i pre takmičenju u Beogradu, gde smo osvojili prvo mesto plasirali se za turnir u Splitu, uspeh ne obećavamo,ali obećavamo borbu do polednjeg trenutka i tako ćemo I nastupiti na predstojećem turniru” – kaže trener Mandić.

Sportski savez opštine Negotin i lokalna samouprava ispunili su obećanje dato na prijemu kod predsednika opštine Negotin, pa će mlade košarkašice u Split otpurovati u novoj opremi.

“Devojke su dobile sportsku opremu, odnosno patike i majice, u kojima ćemo predstavljati našu opštinu i Sportski savez u Splitu. Lepo je što je Sportski savez obratio pažnju na uspeh ove dece, jer poenta sporta u ovom gradu I treba da bude da se što veća pažnja posveti mladima koji se bave sportom” – ističe Mandić.

Vrednost opreme je oko 40 000 dinara, a mlade negotinske basketašice u Split putuju u ponedeljak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here