foto:negotin.rs

Vladimir Veličković, predsednik Privremenog organa opštine Negotin posetio je danas Odeljenje ginekologije i akušerstva Zdravstvenog centra Negotin i uručio poklon čestitke, u vrednosti od 47.575 dinara, u visini jedne prosečne mesečne neto zarade, isplaćene u Republici Srbiji, za predhodni mesec i cveće, Đini Nejkić i Sanji Buljigić iz Negotina i Dijani Jovanović iz Jabukovca, koje su se porodile prvog dana Nove godine.

Foto: negotin.rs

Prvog januara 2018. godine Negotin je postao bogatiji za tri stanovnika, jednog dečaka koji je rođen prvi, u 9 časova i 32 minuta i dve devojčice Danice i Sare.Prva beba u Novoj godini, Lazar, težak je 3.150 grama i dugačak 50 centimetara. Predsednik Veličković, u pratnji dr Vidosave Paunović-Barbulović, v.d. direktora ZC Negotin i prim. dr Miroslava Ivića, načelnika odeljenja, obišao je i Ljilju Živković iz Mosne koja se u drugom danu ove godine porodila po šesti put.

Foto: negotin.rs

Predsednik Veličković je čestitao porodiljama na prinovama i poželeo mnogo zdravlja, sreće i radosti koju deca samo mogu da pruže. Izrazio je nadu da će se pad nataliteta ublažiti i povećati broj novorođenčadi u ovoj godini. U prošloj godini na negotinskom ginekološkom odeljenju rođene su 152 bebe, što je za sedam manje u odnosu na 2016. godinu.

Foto: negotin.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here