Snupi, foto:Udruženje ''BETA'' Zaječar

Članovi Udruženja za zašetitu životinja „BETA“ iz Zaječara doživeli su šok kada su miroljubivom psu Snupiju otvorili usta i ugeldali spržena nepca! A Snupi je možda samo malo vise lajao…

– Pozvala nas je žena koja privremeno čuva Snupija. Kazala je da on povraća i da odmah dođemo. Kada smo stigli najpre smo ugledali njegove tužne oči, bale koje mu cure, cvileo je i videlo se da je u bolovima – kaže nam Ana iz udruženja „BETA“.

Kada su prišli Snupiju, koji je neprestano tiho cvileo i raširili mu usta, nastao je šok! Psu je usna duplja bila spržena. Neko mu je u usta sipao kiselinu, najverovatnije jer je lajao pa je to nekom smetalo.

Snupi na lečenju, foto: Udruženje “BETA“ Zaječar

 Iz usta mu se širio odvratan smrad, bale do poda, jedva stoji na nogama. Pipnemo ga, užasno vruć. Odveli smo ga odmah kod veterinara, imao je temperaturu 40 – kažu nam iz ‘’BETE’’.

Sada je Snupi na lekovima i infuziji. Počeo je da pije po malo vodu. Jezik mu se ljušti, ali uz neophodne terapije verovatno ga čeka ozdravljenje.

– Snupi nema dom. Nađen je u kutiji sa braćom i sestrama, neko ih je bacio ispod mosta. Bilo je to pre dve godine, kuce iz njegovog legla su udomljene, samo je on ostao sam. Miroljubiv je, voli decu, prava je maza – kažu članovi Udruženja.

pas, snupi, kiselina, zaječar

Snupiju izgorela nepca od kiseline; Foto: Udruženja za zašetitu životinja „BETA“

Ako neko želi da udomi Snupija, može da kontaktira Udruženje preko njihove zvanične FB stranice Naomi Beta Zaječar.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here