Banka hrane za napuštene životinje u Nišu počela je sa radom sredinom ovog meseca i već sada nahranila stomačiće niških pasa i mačaka.

Petšopovi iz Niša mogu od koordinatora akcije da preuzmu plakat Banke hrane i da ga okače u svojim radnjama.
Prodavci su dužni da svoje mušterije upute na koji način mogu da podrže ovu akciju i da ih pitaju da li žele da, pored hrane za svog ljubimca, u petšopu kupe hranu i za napuštene životinje. Hrana koji se na taj način prikupi ostaje u petšopu dok ih volonteri Banke hrane za napuštene životinje ne preuzmu i dalje rasporede starateljima napuštenih životinja na različitim lokacijama u Nišu.
Nema razloga za sumnju da će vaša donacija završiti na pogrešnom mestu, jer volonteri akcije redovno obaveštavaju Nišlije kome su poklonili njihove donacije.
Ukoliko želite da se informišete u kojim petšopoviima u Nišu možete kupiti hranu za napuštene pse i mace to možete učiniti na facebook stranici Banka hrane za napuštene životinje u Nišu.

1 KOMENTAR

  1. Niš je otvorio Banku hrane za napuštene životinje. Beskućnici nemaju to, no Medijana nije sklonila kontejnere za smeće, a nije ni zabranila prilaze, I to je spas za mnoge penzionere I beskućnike. Njihovo je samo da dođu, ako nešto nađu dobroje, ako ne nađu sutra biće više sreće na njihovoj strain?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here