foto:blic/juznevesti

Građani Niša odlučili su da na nesvakidašnji način skrenu pažnju gradske vlaste na iskopanu rupu koja na asfaltiranje čeka mesec dana, i to tako što će joj proslaviti rođendan! Odmah nakon „proslave“ grupe građana, reagovali su nadležni.

Tačno mesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu, što je grupu građana navelo da obeleže mali jubilej. Baloni, torta, rođendanske trubice i svećice – rođendan rupi je proslavljen u velikom stilu. Orila sa rođendanska pesma Ulicom 27. marta, a kako kažu okupljeni građani, oni su na simboličan način hteli da ukažu na to da niko od nadležnih ne asfaltira rupu na putu, prenele su „Južne vesti“.

– Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo rešli da joj proslavimo rođendan – priča jedan od organizatora proslave.

Ova akcija građana urodila je plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen, pa su i građani zadovoljniji.

Slavlje je urodilo plodom, rupa je asfaltirana

Foto: Južne vesti, B.R. / RAS Srbija, Slavlje je urodilo plodom, rupa je asfaltirana

Podsetimo, ova grupa građana je nedavno na problem udarnih rupa ukazala sađenjem cveća u njima, svojom akcijom postavljanja bokserskih rukavica rešili su problem palih držača za zastave u Dušanovoj ulici, a u Čairu su postavili ormariće za prvu pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here