foto:radiomagnum

Nakon nekoliko godina, na gradskom trgu u Zaječaru biće organizovan svečani doček Nove godine. Organizatori najavljuju vatromet za pamćenje, dobru muzika, ali i posluženje toplih napitaka i prasećeg pečenja. 

Program počinje u 15 sati Novogodišnjim maskenbalom, nakon čega će pola sata kasnije, mališani Predškolske ustanove „Đulići“ prirediti „Novogodišnji karneval“. Za 16 sati i 15 minuta zakazan je “Novogodišnji koncert“ učenika Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru, dok će 15 minuta kasnije na binu izaći poznata mlada talentovana Zaječaraka i bišva učesnica „Pinkovih Zvezdica“, Milica Ilić koja svojim „mini koncertom“, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za 16 sati i 50 minuta predviđana je “Novogodišnja čestitka“ učenika Osnovne škole „Ljuba Nešić“, dok će u 17 sati biti izabrana najlepša maska i dodeljene prigodne nagrade. U 17 sati i 30 minuta, počinje predstava za decu „Uspavana lepotica“ koju će izvesti glumci zaječarskog pozorišta.

Večernji program i spektakl na Trgu počinje u 21 sat i 30 minuta, koncertom trubača  „Zlatne trube“ iz Knjaževca, a atmosferu do usijanja će svakako dovesti članovi „Ok benda“ čiji je nastup predviđen za 22 sata i 30 minuta.

Tačno u ponoć, uslediće sedmominutni novogodišnji vatromet, nakon čega će se svojim sugrađanima i njihovim gostima, obratiti gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. Koncert Ok benda biće nastavljen  odmah nakon obraćanja gradonačelnika.

Gradonačelnik će već tradicionalno odmah nakon dočeka na Trgu obići granični prelaz i zaječarsko porodilište, gde će podeliti zlatnike prvim bebama rođenim u 2018. godini.

Za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici poput čaja, kuvanog vina ili rakije a zahvaljujući sponzorima za sve posetioce biće obezbeđeno oko 400 kilograma prasećeg pečenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here