*Brodoremont Kladovo – Vitorul Simijana (Rumunija)

Stadion Brodoremonta  u Brodogradilištu Kladovo. Gledalaca 50. Sudija: Ivan Bukatarević/Kladovo. Strelci  Modoranović u 18 i 80. Šćojić u 70, Živanović u 72, Modrić u 82. i 85. za Borodoremont, Batalin u 40. i 52. minutu za Vitorul.

BRODOREMONT: Ilić, Anđelić, Čokanjelović, Milićević, Kornić, Šćojić, Zarić, Caranović, Živanović, Modoranović, Arežina. Igrali su još: Krstć, Dragišić, Modrić, Lazarević.

VITORUL: Tomasku, Balčesku, Popoesku, Zahovija, Simolesku, Bologa, Enea, Katalin, Mihajica, Cirklan, Putintalis. Igrali su još: Konstantin, Baran, Sorcin, Jon.

Tradicionalno, pred početak svakog dela prvenstva, fudbalski klubovi iz priobalja Dunava, iz Srbije i Rumunije, igraju po jednu prijateljsku utakmicu . Klubovi su uglavnom iz četvrtog stepena takmičenja. Fudbaleri kladovskih brodara ovoga puta nisu imali milosti prema prijateljima iz susedne države. Gostujuća ekipa nije bila toliko slabija koliko pokazuje rezultat, jer je dvostruki strelac Katalin, promašio penal a ostali još nekoliko šansi. Ekipa Brodoremonta je pokazala da je spremna za novu sezonu. Kod domaćina najbolji je bio Modoranović koji je osim dva gola imao i dve asistencije.

S.P.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here