foto:radiomagnum

Ovog jutra vremenske prilike nisu povoljne kao predhodnih dana, jer će kiša i mokar kolovoz pratiti vozače tokom celog dana, saopštio je AMSS.

Upozoravaju se vozači na učestale odrone kojih ima na Đerdapskoj magistrali, mogući su i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, na području Majdanpeka, ka Staroj planini, Rtnju i Sokobanji.

Opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga koja su ispunjena vodom jer se ne vide, pa ukoliko brzina nije smanjena i prilagođena može doći do oštećenja na vozilu.

Meterolozi najavljuju i susnežicu u planinskim predelima dok se tokom noći očekuje i u nižim predelima naše zemlje, tako da podsećamo na obaveznu upotrebu zimske opreme.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa slabom kišom i snegom u planinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći sneg će padati i u nižim predelima. Severozapadni vetar biće slab do umeren. Najniža temperatura od minus jedan do tri, najviša od pet na zapadu do 11 stepeni na istoku Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here