foto:kladovo.org.rs

Košarkaš Đerdapa Goran Petrović i odbojkašica Đerdapa Nevena Markov najbolji su sportisti u opštini Kladovo za 2017. godinu.

Oni su dobili podršku žirija u 52. anketi Sportskog saveza koji je posle jednogodišnje pauze ponovo izabrao laureate.

Na sportskom druženju u gradskom Domu kulture priznanja su uručena Bojanu Soldatoviću, najvrednijem sportskom radniku, Strahinji Sejmjanoviću (STK Đerdap) i Dragani Đurović (ŽRK Đerdap) sportskom paru godine u kategoriji nade, Radetu Tomić (KSR Dunav) kao najboljem treneru.

Priznanje namenjeno najuspešnijem nastavniku fizičke kulture otišlo je u ruke profesora Bogosava Đurđanovića.

Epitet najboljeg sportskog kolektiva poneo je STK “Đerdap”dok je fudbalski klub “Lovćen ” najbolji u kategoriji klubova iz mesnih zajednica.

Jubilarne nagrade pripale su OSR “Šaran” iz Brze Palanke za 60 i fudbalskom klubu “Kladušnica” za 70 godina uspešnog rada.
Priznanja i plakete su uručili Radisav Čučulanović predsednik opštine Kladovo, Zoran Nikolić predsednik SSOK, Slaviša Tufajević predsednik SO Kladovo.

Žiri sportskog saveza prepoznao je rezultate kladovskih takmičara, a na svečanosti priređenoj u čast sporta i sportista najzadovoljniji su bili sportski entuzijasti.

Specijalno priznanje Sportskog saveza opštine Kladovo za dugogodišnji rad i afirmaciju sporta dobio je Milan Ružojević novinar TV Kladov i dopisnik Sportskog žurnala iz grada na Dunavu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here