POČINJE TEKIJANKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA: Deci na dar predstava “ U potrazi za Deda Marzom“ i karavan

0

Povodom novogodišnjih praznika, kompanija Tekijanka, u svim gradovima i opština u kojima posluje, poklanja deci novogodišnju predstavu “U potrazi za Deda Mrazom”. Tekijanka karavan i pozorišna trupa, svoj put započinju u petak, 21. decembra, u velikoj sali Doma kulture u Knjaževcu, od 9 sati i 30 minuta, dok će  Tekijanka karavan počinje u 11. 00  sati na platou Doma kulture.

Besplatne ulaznice mogu se dobiti na biletarnici Doma kulture u Knjaževcu. Put se istog dana nastavlja ka Boru, gde će se već u 17.00 sati, nastaviti Tekijanka karavan na platou ispred Nove tržnice, a predstava se održava od 19.00 sati u sali bioskopa “Zvezda”. Poklon ulaznice se do dana predstave mogu preuzeti na dečijem odeljenju Narodne biblioteke Bor, a na dan predstave i na ulazu u bioskop.

Zaječar će ova vesela družina obići 24. decembra sa dva termina predstave, u 12.00 i 13.00 sati u Domu kulture u Kotlujevcu, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici pozorišta. Nakon predstave, druženje sa Tekijanka karavanom nastavlja se na Trgu oslobođenja od 15.00 sati. 

Tekijanka svoj put posle Zaječara, nastavlja u Negotin, gde će 27. decembra, u Domu kulture “Stevan Stojanović Mokranjac”, od 13.00 sati, biti izvedene predstava, a Tekijanka karavan biće organizovan od 11.00 sati na platou Tekijanka supermarketa u centru, kod hotela Inox.  Istog dana Tekijanka se druži sa mališanima u Kladovu, gde Tekijanka karavan počinje u 18 sati i 15 minuta kod T marketa, dok se prestava održava od 19.00 sati u Domu kulture.

Završno odredište ovogodišnjeg Tekijanka karnevala biće Majdanpek, gde karavan stiže  u 11 sati i 15 minuta, u park kod Tekijanke u centru, dok se predstava održava u Domu kulture, tačno u podne.

„Dođite da zajedno potražimo Deda Mraza i doživimo Tekijanka novogodišnju čaroliju“, poručuju iz te porodične kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here