U NEGOTINU POTPISAN UGOVOR O DONACIJI ULTRAZVUČNOG APARATA

0
foto: negotin.rs

Kompanija „Eliksir“ vlasnika Stanka Popovića donirala je polovni ultrazvučni aparat marke „Simens“ Zdravstvenom centru Negotin. Ugovor o značajnoj donaciji aparata koji će se koristiti za dijagnostiku na odeljenju radiologije Doma zdravlja, potpisali su prim. mr sci. med. Biljana Paraskijević, v.d. direktorka Zdravstvenog centra i Branko Marković, zamenik direktora „Eliksir“ Prahovo.

„Želim svim građanima opštine da što manje imaju potrebe za uslugama ovog aparata ali ako već moraju, sada će biti lakše. Mi smo na inicijativu predsednika Sindikata u našoj kompaniji donirali aparat kako bi poboljšali uslove za dijagnostiku. Odnos prema široj društvenoj zajednici je za nas deo proizvodnje i mi na tome insistiramo.“ izjavio je Branko Marković, zamenik direktora „Eliksir“ Prahovo.
Politika kompanije „Eliksir“ kao društveno odgovornog preduzeća koje od 2013.godine, kupovinom dela IHP Prahovo, egzistira na teritoriji opštine, je da se odgovorno ponaša ne samo prema zaposlenima, partnerima, životnoj sredini, već i prema udruženjima, sportskim klubovima, selu Prahovo i široj zajednici.

U ime Zdravstvenog centra na donaciji se zahvalila prim. mr sci. med Biljana Paraskijević, v.d. direktora ZC Negotin.„Dobili smo ultrazvučni aparat za potrebe ultrazvučne rentgen dijagnostike koji je po karakteristikama bolji od postojećeg. Nije nov već korišćeni aparat ali s obzirom da zadovoljava potrebe vršenja dijagnostičke procedure u oblasti ultrazvučne dijagnostike, mi sa zahvalnošću prihvatamo ovu donaciju. Ovo nije prva donacija uručena od strane „Eliksira“ ali je jedna od značajnijih i vrednijih u skorije vreme. Nadam se da će se ovakva saradnja nastaviti s obzirom da je kompanija želi da pomogne ne samo zaposlenima da rade na boljoj aparaturi, već je to u interesu lečenja naših pacijenata i svih naših stanovnika“.

Komapnija „Eliksir“ je u nekoliko navrata pomagala Zdravstvenom centru u vidu donacije klimatizacije hirurškom odeljenju, zamene stolarije na internom odeljenju, i u okviru radova na saniranju krova na dečjem odeljenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here