foto:radiomagnum

Jedna od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima, Goca Tržan, je pred oko 15 hiljada ljudi, priredila sinoć spektakl za pamćenje na Popovoj plaži u Zaječaru.  

Pred oko 15 hiljada ljudi, pop pevačica Goca Tržan sinoć je priredila spektakularni koncert koji je protekao u znaku velikih starih i novih hitova.

Više od dva sata Goca je svojim moćnim glasom držala publiku na nogama, a na oduševljenje njenih fanova i poštovaoca pop muzike, ređali su se dobro poznati hitovi  “Stoperka“, „Zarobljena“, „Gradske kučke“, „Gluve usne“, „1200 milja“. Goca je atmosferu dovela do „tačke ključanja“ kada je publici najavila pesmu „Voleo si skota“ i uzela svoj mobilni telefon kako bi celoj Srbiji i šire, putem društvenih mreža, pokazala delić atmosfere iz grada na Timoku.

Goci se na sceni ubrzo pridružila najpopularnija mlada Zaječarka Lena Stamenković, koja je pre dve godine učešćem u „Pinkovim zvezdicama“ pobrala sve simpatije publike. Ona je pozdravljena brojnim ovacijama a onda je usledio još veći spektakl. Njih dve su zajedno otpevale pesmu „Zagrli“.

Goca Tržan se zahvalila Zaječaru i lokalnoj samoupravi na gostoprimstvu i istakla da joj je bila velika čast da baš ona otvori renovirani kompleks „Popova plaža“ i nastupati pred ovakvom publikom.

Pre Gocinog energičnog nastupa, Zaječarci i njihovi gosti iz okolnih mesta, uživali su u nastupu mladih zaječarskih bubnjara, polaznika Škole bubnjeva zaječarskog Dečijeg centra, koji su se nedavno predstavili na festivalu bubnjeva u Leskovcu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here