Ilustracija, foto:Magazin.ba

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje će učestvovati u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, dopremljeno je u Studio RTS-a na Košutnjaku u Beogradu, uz policijsku pratnju.

Studio će do kraja izvlačenja biti pod stalnim obezbeđenjem i video-nadzorom.
Koverte su dopremljene u Studio 8 RTS-a u konvoju od šest kamiona, posle čega su smeštene u bazen dimenzija 23 sa 12 metara, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave. Prve nagrade biće izvučene u subotu, 11. marta, a studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.
Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija – Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Sačinjen je i spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.
Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ počela je u januaru, a građani do kraja marta mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here