foto:radiomagnum

U okviru akcije „Biramo najbolje“, koju sprovodi Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, juče su u Galeriji-legatu „Miluna Mitrovića“ u Sokobanji dodeljena priznanja najboljima za septembar mesec i proglašeni sveukupni pobednici za 2016. godinu.

Priznanja su dodeljena najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje. Svake godine, od maja meseca pa do oktobra, biraju se „Najbolji“ u sedam kategorija na mesečnom nivou, a potom se na kraju konkursa kandiduju za priznanje „Najbolji“ na godišnjem novu. Po završetku akcije, Organizacija za turizam i kulturu prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

I ovoga puta dodeljena su priznanja u kategorijama najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji restoran ili kafana, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, najbolji ugostiteljski ili turistički radnik i najbolji gost.

U kategoriji najbolji stanodavac Organizacija za turizam i kulturu priznanje je dodelila Dušici Lukić, dok je za najbolji restoran ili kafanu proglašen restoran “Boni”. Ljubiši Maksimović pripalo je priznanje za najlepše dvorište, dok je Goranu Joviću dodeljeno priznanje za najboljeg ugostiteljskog ili turističkog radnika.
U kategoriji udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, Organizacija za turizam i kulturu priznanje je uručila Dragani Živanović, dok je za najboljeg gosta proglašena Snežana Obradović.

Sveukupni pobednik za 2016. godinu u kategoriji najbolja turistička agencija je turistička agencija “Mogiturs”, dok je Milan Ninić proglašen za najboljeg stanodavca.
U kategoriji najbolji restoran ili kafana sveukupni pobednik je restoran “Vidikovac”, dok je Suzana Milanović proglašena za sveukpnog pobednika u kategoriji najlepše dvorište.
Organizacija za turizam i kulturu dodelila je Djordju Stankoviću priznanje za sveukupnog pobednika u kategoriji najbolji ugostiteljski ili turistički radnik, za udruženje ili pojedinca koji daje doprinos razvoju turizma proglašena je Vesna Milenović, dok je sveukupni pobednik u kategoriji najbolji gost Petra Radjen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here