foto:FB Sunčana Plaža Kladovo

Kampanja #Kladovo je tamo gde je Dunav najlepši# počinje sutra, 5.jula, u 18 sati.

Ovaj jedinstveni događaj, jer su ga osmislili i organizovali sami meštani zarad promocije svoje sunčane plaže, biće sniman i napraviće se spot koji će u nekoliko minuta prikazati sve lepote kladovske plaže, ali i gostoprimivost meštana koji vole svoj grad, i koji će svim srcem učestvovati u kampanji.

Kampanja počinje u samom centru grada, “kod sata“. U 18 sati 5.jula krenuće drugo nezvanično Svetsko prvenstvo u jedenju sladoleda. Organizatori pozivaju svu decu do 10 godina starosti da dođu i “ukusno“ se zabave. Svaki mali učesnik dobiće sladoled i zabava kreće!

-Svako dete dobiće neku nagradu. Podelićemo oko 30 diplomica za nabrže jedenje sladoleda, najlepšu frizuru, najlepši osmeh… Biće dodeljene i tri besplatne proslave rođendana(prostorija za proslave), kesice gumenih bonbona, a zabavu će uveličati animator obučen u Miki Mausa. Za roditelje, obzirom da je velika vrućina, obezbeđeni su besplatni sokovi – kaže nam Saša Petrović, jedan od vodećih organizatora ove kampanje.

Sutradan, u subotu 6.jula, na kladovskoj plaži će u 12 sati početi neka vrsta dečije igraonice. Biće postavljen automatski koš za trojke, trambolina, veliki tobogan, a deca će moći da uživaju, osim u igri, i u besplatnim kokicama, vodi, sokićima i sladoledu.

Фотографија корисника Sunčana Plaža Kladovo

foto:FB Sunčana Plaža Kladovo

Od 18 do 20 sati biće održan turnir u fudbalu na pesku za školski uzrast, a za seniore turnir u odbojci na pesku.

Od 20 do 21 sata biće program izbora za Miss i pripreme za bakljadu. Neposredno pre bakljade održaće se minut ćutanja za nedavno utopljenog Kladovljanina Saše Korbovljanovića, a tokom cele manifestacije stajaće veliko belo platno sa likom ovog prerano nastradalog meštanina.

Oko 21 sat istovremeno će početi vatromet i bakljada, zatim sledi proglašenje Miss „Kraljice Sunčane Plaže“ za 2019-u godinu, a nakon toga do 24 sata biće žurka na plaži uz muziku  koju će puštati Di-Džej.

Фотографија корисника Sunčana Plaža Kladovo

foto: FB Sunčana Plaža Kladovo

Očekuju se i plovila, brodići, čamci, kajaci, koji će na Dunavu, u blizini same obale, uveličati dešavanja.

Poštovani čitaoci, dođite, učestvujte, uživajte… Ljubazni meštani i lepote kladovske plaže ostaviće vam uspomenu koja će vas mamiti da iznova posetite ovaj prelepi gradić…

 

1 KOMENTAR

  1. dobro je sto su Sašu Petrovića vođu protesta 1 od 5 miliona podrzali i privrednici poput Zike Tekijanca i firma Shipiard ( brodoremont ) i tako dokazali da su se napokon istrgli iz kandži Aleksandra Vučića i njegove hunte .Nije lako tim hrabrim ljudima da odvoje po par stotina hiljada dinara od svojih firmi i zato im hvala .Naravno treba se zahvaliti i Kladovskoj bolnici kao i vatrogascima koji su podrzali Sasu Petrovica i Nenčeta kome ujedno čestitam i rođendan.Majstore svaka cast tako se slavi rođendan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here