SPREČENA TUČA IZMEĐU GRADONAČELNIKA I SAŠE MIRKOVIĆA

0
foto: radiomagnum

Gradonačelnik Velimir Ognjenović (SNS), juče je, dok je trajala sednica gradskog parlamenta, fizički nasrnuo na odbornika Sašu Mirkovića, bivšeg predsednika lokalne skupštine.

– Ognjenović je – očigledno iznerviran jer sam javno kazao da je lopov i da je kriv što nemačka firma „JP Veber“ nije otvorila fabriku u gradu jer je on tražio mito i zaposlenje za svog sina – nasrnuo na mene u skupštinskom holu – kazao nam je Mirković.

Prema Mirkovićevim rečima, Ognjenović mu je opsovao majku, rekao mu „Zapamtićeš me, imaš i ti decu“, i krenuo na njega. Fizički obračun sprečilo je obezbeđenje.

– Izlazio sam iz svoje kancelarije i rekao Mirkoviću, koji se nalazio u hodniku, da mi više ne pominje dete ili ćemo drugačije da razgovaramo – ispričao nam je Ognjenović. – Međutim, on je nastavao da me provocira, pa sam izgubio kontrolu.

Gradonačelnik Zaječara kaže da nije psovao Mirkovića, ali je doslovce kazao da je bivši predsednik SG Zaječara imao sreću jer je skupštinsko obezbeđenje bilo pribrano i brzo je reagovalo.

– Dobro je što je obezbeđenje reagovalo, jer ne znam kako bi se u suprotnom sve to završilo – dodao je Ognjenović. – Ubrzo posle toga stigla je i policija i ja sam dao izjavu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here