foto:E-novine

Dečak od 15 godina iz Užica dao oglas da je spreman da cepa drva, radi po baštama i konobariše po završetku nastave u školi, kako bi preživeo.

Oglas Nikole Koleva

Oglas Nikole Koleva, Foto: Twitter

Užičanin Nikola Kolev ima svega 15 godina, ali vapi da radi i najteže poslove da bi preživeo!

On ide u prvi razred srednje škole u Užicu, a nezavidna porodična i ekonomska situacija naterala ga je da pokuša da pronađe posao. Zato je grad oblepio oglasom u kome navodi da je spreman i da cepa drva da bi zaradio koji dinar.

Za Alo! Nikola objašnjava kakva ga je muka naterala na ovaj potez.

Živi sa tatom i bratom (13), a majka ih je napustila pre četiri godine.

– Tražim bilo kakav posao, radio bih bukvalno šta god neko može da mi ponudi. Pokušao sam putem oglasa, nadam se da će se naći neko kome je potreban radnik. Imam iskustva u cepanju drva. To sam već radio. Takođe, nije mi stran ni rad u kafiću, kao i svi poslovi u kući i oko održavanja bašte, imanja – kaže Nikola, učenik prvog razreda srednje ekonomske škole.

On dodaje da ih je majka napustila pre četiri godine i da se nakon toga više nije javila, a da mu je tata konobar, međutim da novac koji on zarađuje nije dovoljan da bi tročlana porodica imala dovoljno za život, s toga mu je posao preko potreban.

Svi ljudi koji žele da pomognu Nikoli, da mu ponude neki posao ili na bilo koji drugi način, mogu da ga dobiju na na broj telefona 065/9035654.

IZVORalo.rs
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here