Šta o muškarcima govore njihove bivše veze?

0
foto: pixabay

Prošle veze i ljubavne navike muškarca obično mogu da nam otkriju šta da očekujemo od njega, tvrde Meagan Mekkrari i Džuli Fišmen, autorke knjige „Mala crna knjiga velikih znakova upozorenja“.

SERIJSKI MONOGAMISTA
Ovaj momak voli da bude voljen – i ne plaši se da se veže. Ipak, skakanje iz jedne u drugu ozbiljnu vezu može biti signal nesigurnosti ili straha od samoće.

VARAO JE
Iako njegova prošlost varalice ne znači da će i vama biti neveran, nije na odmet da inicirate razgovor na temu zašto je zastranio u prethodnoj vezi. Ako se nije bavio razlogom prevare niti radio na tome da se sam promeni, postoji dobra šansa da će ponoviti izlete i dok je sa vama.

BIO JE PREVAREN
Čovek koji je bio prevaren u prošlosti verovatno će imati probleme sa poklanjanjem poverenja, a sve iz straha da će mu i nova devojka slomiti srce.

NIJE IMAO NORMALNU VEZU
Ova ljubavni usamljenik može biti super izbirljiv ili ima strah od odbijanja. Sklon je da potpraši pete kada su loši dani. On ne može da shvati da su ljubavni odnosi naporan rad.

POZNAT JE KAO ŠVALER
Čak i ako njegovo nonšalantno ponašanje govori nešto drugo, poznati švaler vas vidi samo kao još jednu recku. On je zadužen za vino, dobar ručak, seks i ostavljanje.

SVE NJEGOVE BIVŠE SU „LUDE“
Čovek sa beskrajnim pričama o depresivnim ili napornim bivšim ili izluđuje normalne devojke, ili bira lujke jer uživa u drami, potrebno mu je da se oseća superiorno ili misli da može da ih spase. Sa njim postoje dve opcije: ili će pokušati da vaše probleme učini još većim, ili će da vas ostavi zato što ste mu dosadni.

STALNO RASKIDA I MIRI SE SA BIVŠOM
Ovakav momak je kolebljiv i ne zna šta hoće. Nesposoban je da donese odluku i drži se zacrtanog. Nije tip koji će ikada da se u potpunosti veže i najverovatnije će da vam priušto ludu emocionalnu vožnju koja vam garantovano neće prijati.

RASKINUO JE VERIDBU
Otkazivanje venčanja ne mora da otkriva loš materijal za momka. Ako ga ta veza nije ispunjavala, razlaz je verovatno bio prava stvar. Međutim, ne bi bilo loše da ga pitate zašto je uopšte pitao bivšu da se venčaju – odgovor bi trebalo da bude odličan putokaz u to šta da očekujete od njega.

RAZVEDEN JE
Iako raspuštence niko višene osuđuje, kako i zašto je brak okončan može da rasvetli njegov karakter. Pre nego što stvari između vas počnu da se zahuktavaju, raspitajte se o brodolomu… i uverite se da je razvod konačan!

SUPRUGA GA JE NAPUSTILA
Čovek kog je šutnula njegova žena može biti pun gorčine. U svakom slučaju, njegov ego je definitivno u modricama. Morali biste da znate detalje o tome zašto je otišla, ali bez obzira na razlog, ovaj momak će da vam dođe sa teretom koji ćete vi morati da nosite sa njim.

NIKAD NIJE BIO U BRAKU
Muškarac koji je napunio 35. godinu, a da nikada nije stao na ludi kamen, možda je još u potrazi za devojkom koju će zvati svojom. Muškarac koji ima 45 ili više godina a da nikada nije bio u braku je, najverovatnije, zakleti neženja. Ne očekujte da će ikoga zaprositi u skorije vreme.

VOLI MLAĐE
Bilo da viđa klinke da bi hranio ego ili želi da ulepša stvari oko sebe nije važno, tek muškarac koji obično bira devojke koje su upola mlađe nije zainteresovan za vezu sa osobom koja mu je mentalno dorasla. On ima strah od obaveza ili problem kontrole, pa je najbolje da ga zaboravite, ma kakav on macan bio.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here