Šutanovac u Negotinu, foto:DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je u Negotinu da će ta stranka nastaviti da se bori za sve ljude u svim mestima u Srbiji, uprkos bojkotu pojedinih opozicionih grupa i opstrukciji vladajućeg režima.

Šutanovac je kazao da je DS stabilan, pouzdan, dosledan i uporan partner građanima u Srbiji.

„Najavljeni aktivni bojkot izbora od strane pojedinih stranaka i pokreta ne ide nikome u prilog, ali mi ne odustajemo i sa još većom snagom nastavljamo da se borimo za ljude na svakom koraku u svakom mestu“, rekao je Šutanovac.

On je kazao da su danas posetili Negotin da bi predstavili svoj program i lokalnu listu na čelu s kandidatom za predsednika Opštine, doktorom Momom Petkovićem.

Dodao je da je DS odavno u kampanji, dok su drugi razmišljali da li treba da učestvuju na izborima.

„Za nas to nije dilema, ne zarad DS već zarad građana, meštana, onih koji žele promene u ovim mestima i kojima mora da se ponudi izbor“, rekao je on.

Šutanovac je rekao da će DS insistirati na ostvarenju svakog datog predizbornog obećanja da bi pokrenula Negotin, Kostolac, Mionicu i Pećinace gde su lokalni izbori 24. decembra.

„Srbija je ugrožena i u celoj zemlji se podjednako loše živi od kako je ova loša vlast zauzela sve opštine i zato je izuzetno važno da 24. decembra građani izađu u što većem broju na glasanje, a na nama je da sačuvamo kutije i otpočnemo promene u Srbiji od Negotina, Kostolca, Mionice i Pećinaca“, kazao je Šutanovac.

IZVORN1
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here