foto:zamedia

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Grad Zaječar organizuju „Uskršnji bazar“  od 18. do 20. aprila na Trgu oslobođenj.

Radno vreme Uskršnjeg bazara, prema rečima organizatora, biće prvog i drugog dana, od 09:00 do 20:00 sati, dok će poslednjeg dana, 20. aprila, biti od 9.00 do 15.00 sati.

„Uskršnji bazar“ posvećen je gastronomiji, umetnosti i drugim tradicionalnim proizvodima. Na štandovima će svoje ponude predstaviti proizvođači lekovitog bilja, voća, povrća, cveća, piva, vina, rakije, meda, mlečnih proizvoda, mesa, peciva, specijaliteta i đakonija, autentičnih rukotvorina, starih zanata i drugi.

Proizvođači hrane, kako navode organizatori, treba da poseduju dokaze o zdravstvenoj bezbednosti svojih proizvoda, a učesnici koji se bave proizvodnjom i prometom namirnica životinjskog porekla, u obavezi su da budu registrovani u Upravi za veterinu.

„Bez važećeg Rešenja iz Uprave za veterinu kao i analize (važi za med, sir i proizvode od mesa) neće moći da učestvuju na Uskršnjem bazaru“, navode organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here