foto:radiomagnum

U prisustvu mnogobrojnih zvanica, na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, danas su svečano uručene diplome svršenim studentima ovog prestižnog fakulteta. Na prigodnoj svečanosti podeljeno je oko 100 diploma, a prisutnima se obratio i novi rektor Megatrend univerziteta profesor doktor Miodrag Jevtić, poželevši studentima uspešne karijere.

„Ja sam došao ovde, kako bi zajedno podržali naše mlade diplomirane studente, da im uručimo diplome i da im poželimo uspešne karijere. Ono što ih sada očekuje je da se angažuju, da usvojena znanja, da sve ono što su u prethodnom periodu bili u prilici da na ovom eminentnom fakultetu nauče u okviru Megatrend univerziteta, to na neki način i implementiraju u svojoj profesionalnoj karijeri. Inače, imam lepe informacije i dobra saznanja o Fakuletetu za menadžment u Zaječaru, podržavam ga u svojim naporima, da bude u društvenom smislu veoma afirmativan i koristan, ne samo za grad Zaječar, već i za čitav region. Mi smo porodica Megatrend univerziteta, pri čemu je Fakultet u Zaječaru  malo odskočio u nekim segmentima, ali to je podstrek svim drugima da treba da radimo na taj način, organiziovano i planski, i da dajemo rezultate“, rekao je profesor Jevtić.

Svečano uručene diplome svršenim studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru (FOTO)

Prema rečima profesora doktora Dragana Mihajlovića, dekana Fakulteta za menadžment u Zaječaru, ovo je jeda od uspešnijih generacija u poslednjih nekoliko godina.

„Mi nastavljamo sa ovom pozitivnom praksom da jednom godišnje uručujemo diplome, zbog kontinuiteta, i zato što uverenja traju šest meseci od dana diplomiranja. Fakultet za menažment je sada u postupku akreditacije poslovne informatike na strukovnom programu, već godinu dana čekamo akreditaciju, a u pripremi su i akreditacije dve visokoškloske jedinice, jedna u Kragujevcu, druga u Nišu, čime ćemo zaokružiti da imamo tri visokoškolske jedinice sa ovim fakultetom, ovde u Zaječaru“, istakao je Mihajlović i dodao:

„Danas ćemo po prvi put, odlukom rukovodstva Megatrend univerziteta i samog rektora, podeliti i vaučere svim diplomcima koji danas budu dobili diplomu, u vrednosti od 10% za upis na master studije, na bilo kom fakultetu, na Megatrend univerzitetu. Osim što su druga i četvrta godina besplatne, mislim da je veliki doprinos i ova odluka, jer na neki način predstavlja podsticaj za dalje studiranje.

Svršnim studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru, kao i prisutnim zvanicama, obratila se i Marina Milić, zamenik gradonačelnika Zaječara.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here