Branislav Bane Mitić

Branislav Mitić(54), iz zaječarskog sela Trnavac, pronađen je juče na dnu Timoka nakon dvodnevne  potrage. Njegovo telo pronašli su ronioci, a obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti.

-Bane je u utorak popodne(12.06), kada su bile najveće vrućine, otišao sa svojim kumom da zalevaju baštu koja se nalazi pored Timoka. Nakon nekog vremena, kum je primetio da nema Baneta i počeo je da ga traži po okolnim njivama. Otišao je i do njegove kuće da vidi da se slučajno nije vratio, a da mu se nije javio – kažu meštani Trnavca.

Čim su shvatili da ga nigde nema, nestanak je prijavljen policiji. Ubrzo su njegov kaćket, naočare i obuću našli na obali Timoka i pretpostavljeno je da je Branislav ušao u reku da se rashladi. Tada je počela potraga koja je trajala do juče.

-Ronioci su njegovo telo pronašli u reci i to oko 800 metara od mesta gde su našli Banetovu garderobu. Tragično je to što je telo nađeno baš na dan rođendana njegove ćerke. Devojka je tog dana napunila 26 godina – kažu meštani.

Nadležni su naložili obdukciju da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Moguće je da je u pitanju zastoj srca ili davljenje, dok se za sada ne sumnja na nasilnu smrt.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here