foto: FB Sunčana Plaža Kladovo

U okviru kampanje #Kladovo je tamo gde je Dunav najlepši#, koju organizuju sami meštani radi promocije svoje prelepe plaže, predviđen je više nego bogat program.

Međutim, izbor za Miss, koji će se održati u subotu, 6.jula, na kladovskoj plaži, a koji će obogatiti mnogobrojna dešavanja, je jedinstven po svim kriterijumima.

Najpre, pravo učešća imaju sve punoletne dame, bez obzira na godine.

Prijave će se vršiti na licu mesta, a za izbor damu mogu prijaviti i njeni prijatelji ili rođaci.

-Učesnicu izbora može prijaviti bilo ko od njenih poznanika, školskih drugova, familije, prijatelja… O tome da je prijavljena obavestićemo je mikrofonom sa bine, i ako pristane da učestvuje, pozvati je da dođe i predstavi se svima – kaže nam Saša Petrović, jedan od glavnih inicijatora i organizatora ove kampanje.

Dama koja se bude takmičila za Miss može biti obučena po želji: u kupaćem kostimu, farmericama, haljini… Može biti našminkana, ali i bez trunke šminke, može imati frizuru, ali ne mora. Sve po želji.

Jedinstven je i žiri u kome neće biti muškaraca. Žiri će činiti pet kladovskih dama, doskorašnjih lepotica ovog grada.

Pobednica će dobiti titulu „Kraljica Sunčane Plaže“ za 2019-u godinu.

-Pobednica će dobiti i besplatno letovanje od 10 dana u Grčkoj koje poklanja Turistička agencija “Bafer“ i ručak ili večeru u iznosu od 3.000 dinara koje poklanja restoran “Jezero“ – kaže Saša Petrović i dodaje da u ovom izboru za Miss važi pravilo da “nema pravila“…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here