Danas je u Zaječaru svečano otvorena moderna autobuska stanica „Nikolić prevoz“.

U prisustvu velikog broja zvanica vrpcu su presekli direktor „Nikolić prevoza“ Goran Nikolić, Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki Gospodin G. Ilarion, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković.

Direktor ove kompanije Goran Nikolić je zahvalio svima na poverenju i istakao da ih upravo to poverenje obavezuje da budu još bolji u pružanju svojih usluga građanima.

-Nastavljamo sa ostvarenjem poslovnih planova kao i sa pružanjem još kvalitetnijih usluga kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju, istakao je Nikolić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je izrazio veliko zadovljstvo što je jedna ovakva privatna investicija upravo u Zaječaru.

-Ponosimo se ovakvim infrastrukturnim projektom, ovo je pomak u oblasti saobraćajne infrastrukture. Veliko mi je zadovoljstvo što je posle dugo vremena Zaječar dobio ovakvog privatnog investitora. Nadam se što skorijoj zakonskoj regulativi koja će se u oblasti drumskog saobraćaja izboriti sa problemom „sive zone“, rekao je Ničić.

Površina novog objekta je oko 680 m2. Komapnija „Nikolić prevoz“ zapošljava 100 radnika i ima vozni park od 32 autobusa.

Inače, „Nikolić prevoz“ je od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure među prvima u Srbiji dobio licencu za pružanje staničnih usluga.

Autobuska stanica „Nikolić prevoz“ danas simbolično pušta prve autobuse za Austriju i Nemačku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here