Vidovdanski karate turnir u Zvezdanu okupio veliki broj učesnika

0
foto: radiomagnum.rs

U Zvezdanu je juče u sali Doma kulture, u organizaciji Gradskog karate kluba Zaječar i Karate sekcije Zvezdan, održan 7. Vidovdanski karate turnir pod nazivom „Zvezdan 2016“.


Turnir je okupio oko 120 takmičara iz Blaca, Boljevca, Čemernika, Vlasotinca, Kučeva, Zaječara, kao i iz karate sekcije Zvezdan. Najuspešnije ekipe juče su bile Karate klub „Crna Trava“ iz Čemernika, Karate sekcija Zvezdan, Gradski karate klub Zaječar, dok su četvrto mesto zauzeli karatisti iz Blaca i Kučeva.

foto: radiomagnum.rs
foto: radiomagnum.rs

Za najuspešnije takmičarke proglašene su Jovana Janković i Dragana Milošević iz Karate kluba „Šotokan“ iz Vlasotinca i Nađa Stanković iz Gradskog karate kluba Zaječar, dok su za tri najuspešnija takmičara proglašeni Vladimir Gorčić iz Karate kluba „Crna Trava“ iz Čemernika, Nikola Martinovim iz Karate kluba „Rtanj“ iz Boljevca, kao i Vladimir Đorđević iz Gradskog karate kluba Zaječar.

Najmasovnije ekipe 7. Vidovdanskog karate turnira su Karate klub „Šotokan“ iz Vlasotinca i Karate klub „Panteri-Pek“ iz Kučeva, dok je za najmlađeg učesnika turnira proglašen Bogdan Milenković iz Karate sekcije Zvezdan.

foto: radiomagnum.rs
foto: radiomagnum.rs

Za najuspešnije, pored diploma i medalja, obezbedjeni su i pehari, a za odličnu organizaciju turnira domaćinu Karate sekciji Zvezdan, predsednik Gradskog karate kluba Zaječar Miroslav Radojković, uručio je pehar treneru sekcije Kristijanu Kakaš.

Organizaciju turnira pomogli su Gradska uprava Zaječar, Market 019 iz Zvezdana, Restoran Beba iz Zaječara, MZ Zvezdan, Zlatan Urošević i Građevinsko limaraska radnja „Ninić“ iz Zvezdana.

Zaječarski karatisti nastavljaju takmičenje, a povodom 20 godina postojanja i uspešnog rada Gradski karate klub „Zaječar“ organizuje 10. tradicionalni karate turnir pod nazivom “Timočki Samuraj”.
Turnir će biti održan u nedelju, 24. jula, na otvorenom terenu na Popovoj plaži, a učešće će uzeti veliki broj karate klubova kao i klubovi iz drugih borilačkih veština u vidu prezentacije. Početak turnira zakazan je za 17 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here