ZA ATARSKE PUTEVE NA PODRUČJU ZAJEČARA REPUBLIKA IZDVOJILA 9.5 MILIONA DINARA

0
foto: radiomagnum

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine odobrilo je gradu Zaječaru sredstva za revitalizaciju atarskih puteva, a ugovori su potpisani prošle nedelje u Beogradu.

Radovi će biti izvedeni u gradskim i seoskim mesnim zajednicama, a ukupna vrednost radova je oko pet miliona dinara.

Pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu, Srdjan Nedeljković, kaže da je ovim projektom obuhvaćeno 15 seoskih mesnih zajednica, kao i tri gradske.

„Ukupan iznos sredstava je oko 9.5 miliona dinara koji će ove godine biti iskorišćeni za realizaciju, adaptaciju i reparaciju atarskih puteva na teritoriji Zaječara. Ovim projektom obuhvaćeno je 15 mesnih zajednica, na čijoj teritoriji do sada, a pogotovo u poslednje dve godine, nije gotovo ništa radjeno. Što se tiče gradskih mesnih zajednica, radiće se i u tri mesne zajednice, zapravo u prvoj, četvrtoj i petoj. U okviru prve mesne zajednice radiće se atarski putevi na području Višnjara, odnosno od puta za granicu pa desno.
Na teritoriji četvrte i pete mesne zajednice radiće se atarski putevi na području Belog brega, levo i desno od starog puta za Nikoličevo, prema Vražogrncu odnosno prema Zvezdanu“, objašnjava Nedeljković.

Prema njegovim rečima, realizacija ovog projekta mora biti završena do kraja novembra.

„Radovi se intenzivno pripremaju i teku i do kraja novembra meseca svi radovi će biti u potpunosti završeni“, navodi Nedeljković.

IZVORradiomagnum.rs
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here