foto:radiomagnum

Auto trka na brdskim stazama „Vrška čuka – Zaječar 2019″ održana je minulog vikenda u Zaječaru.

Pored učesnika iz Srbije, u trci su učestvovali i gosti iz Bugarske, dok je, prema rečima direktora trke Živote Milića, najavljeni dolazak ekipa iz Rumunije izostao zbog problema na graničnom prelazu.

Pobedu u generalnom plasmanu odneo je Aleksandar Vidosavljević,  iz ASK „RidSport“ iz Bajine Bašte, koji je „Peugeot 106″ prešao stazu dugu 2.742 metara za 02:22,637.

U klasi 1 najbolji je bio Nemanja Kaluđerović, u klasi 2 Petar Jovanović, dok je u klasi 3 prvo mesto zauzeo Mario Narodović.  Dragan Lukić je u klasi 4 zauzeo prvu poziciju, Dragan Balačikić je najbolji bio u klasi 7, dok je stazu najbrže, u klasi 8, prešao Aleksa Radojković. Pobednikom je u klasi 9, proglašen  Evgenij Jankov.

Kada su u pitanju plasmani klubova, prvo mesto zauzeo je ASK “Hajduk Veljko” iz Negotina, a pobedničku ekipu činili su: Dragan Balačikić, Vladimir Đurić i Igor Morarević. Drugo mesto pripalo je ASU “Zeka auto sport”, dok je treću poziciju zauzeo ASK “Herc” Čačak.

Brdska trka „Vrška čuka 2019″ organizovana je u okviru Nacionalnog šampionata auto trka na brdskim stazama Srbije, Međunarodnog zonskog prvenstva auto trka na brdskim stazama Srbije i KUP-a SAKSS.

IZVORradiomagnum
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here