Ilustracija, foto:pixabay

Neobičan slučaj zatvora zbog ljubomore dogodio se u zaječarskom selu Salaš kada je starac (84) zbog ljubomore pokušao da pretuče svoju suprugu dve godine mlađu od njega. Ljubomorni deka dobio je batine, a zatim završio u zatvoru.

Kako je u selu Salaš raspoređen samo jedan policajac, on je otišao odmah do njihove kuće i u skladu sa zakonom priveo deku. Starac je odmah sve priznao.

– Nisam mogao više da gledam njihovo ljubavisanje! Smršao sam od muke! Od 70 kila spao sam na 50, vidite koliko sam propao. Morao sam da je istučem i da prekinem njihovu vezu. Nisam računao da će me žena i ćerka napasti – ispričao je ovaj vremešni čovek.

Po zakonu, automatski je zbog krivičnog dela nasilje u porodici sproveden u zatvor na kaznu od 10 dana. Ali, tamo nisu hteli da ga prime.

– Ne sme niko biti u zatvoru ko je pretrpeo telesne povrede, a da nije lekarski pregledan. Zbog toga ga je policajac odveo oko jedan sat iza ponoći u zaječarsku bolnicu gde je detaljno pregledan. Snimili su ga da nema prelome, pregledali da nema unutrašnje krvarenje. Deka je imao samo ogrebotine i modrice. Sada je na izdržavanju kazne – saznajemo nezvanično od nadležnih.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here