Devojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje. Za to krivično delo, kazna koju predviđa zakon je od tri meseca do tri godine zatvora.

Istragom utvrđeno da je devojka lažno prijavila komšiju

Foto: Privatna arhivaIstragom utvrđeno da je devojka lažno prijavila komšiju

Kako nezvanično saznajemo, ona je bila patološki zaljubljena u svog komšiju koga je lažno prijavila za siovanje, i progonila ga.

Više tužilaštvo u Zaječaru, kako nam je rečeno, obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L.

 – Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora – rečeno je „Blicu“ u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

– Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje – kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.

IZVORblic.rs
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here