foto:radiomagnum

U organizaciji Karate kluba „Musaši“, juče je u Knjaževcu održan Karate kup Knjaževac, na kome je učestvovalo 150 takmičara iz 11 klubova južne i jugoistočne Srbije. Zaječarski karatisti Lavljeg srca, vratili su se sa 28 medalja (19 zlatnih, 3 srebrne i 6 bronzanih), dok su karatisti Gradskog karate kluba Zaječar osvojili 18 medalja (4 zlatne, 6 srebrnih i 8 bronzanih).

Za zaječarske karatiste protekli vikend bio je i više nego uspešan. Na Karate kupu koji je održan u Knjaževcu, za najuspešnije proglašeni su karatisti Karate kluba „Lavlje srce“ iz Zaječara, koji je zauzeo prvo mesto, drugo mesto pripalo je Karate klubu „Sureido“ iz Bora, dok su takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ osvojili treće mesto.

Karatisti Lavljeg srca osvojili su 28 medalja, a najuspešniji su bili  Šarić Romelo ( 1 zlato u katama i 1 zlato u borbama), Milkić Filip ( 2 zlata u katama i 1 zlato u borbama) a briljirao je i kata tim u sastavu Nastasije Jotović, Andrije Ćirića i Nikole Petrovića ( zlatna medalja ).

Gradski karate klub „Zaječar“ se sa kupa vratio sa 18 medalja i to, 4 zlatne, 6 srebrnih i 8 bronzanih.  Najbolji takmičari ovog kluba su Ljubica Todorović (zlato u katama), Nađa Stanković (zlato u disciplini Martial arts (kata Kon), Vladimir Omerović (zlato u katama), Nikola Nešić (zlato u katama). Takođe, zapažene rezultate postigao je i Ženski Kata tim, u sastavu Jovane Jankucić, Nevene Milić i Tamare Košutović, koji je osvojio drugo mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here