foto:radiomagnum

Kompanija „Tekijanka“ nastavlja sa dobrom tradicijom darivanja poklona novorođenim bebama. Tim povodom predstavnici te kompanije, danas su obišli zaječarsko porodilište u kome je od početka godine rođeno pet beba. Najnoviji, mali, stanovnici grada dobili su bebi set pakete a prva beba rođena u 2018. godini, dobila je vaučer od 30 hiljada dinara. 

U zaječarsko porodilište ovih dana stižu pokloni za raznih strana. Nakon što su predstavnici Gradske uprave 1. januara obišli ovo odeljenje i darivali najmlađe stanovnike Zaječara, danas su to učinili i predstavnici „Tekijanke“. Zaječar je bogatiji za čak pet novih, malih stanovnika a ako se po jutru dan poznaje, možda ova, 2018. godina bude rekordna godina po broju novorođenih beba. To je, prema rečima zaposlenih na ovom odeljenju, lepa vest, posebno jer je stopa nataliteta u gradu na Timoku, iz godine u godinu, u velikom opadanju.  Doktor Zoran Roško, načelnika ginekološko-akušerskog odeljenja zaječarskog Zdravstvenog centra smatra da je darivanje „Tekijanke“ u ovim prazničnim danima od velikog značaja i da bi svi trebalo da slede ovaj dobar primer humanosti.

„Nadam se da ćemo u narednom periodu imati više ovakvih događaja. Bez obrzira na to kako zdravstvo funkcioniše, meni je uvek drago kada privatnici, građani, prepoznaju potrebu da nešto lično učine za one porodilje koje su odlučile da imaju decu i da u skladu sa svojim mogućnostima donesu neki paketić, izraze svoju zahvalnost time što imamo nove Zaječarce. Ovo je jedan lepa akcija i ja ovom prilikom pozivam sve građane grada Zaječara i sve firme da malo odvoje vremena, da imaju sluha da pomognu novim bebama, novim Zaječarcima, koji će sutra biti naši sugrađani i dobri građani“, rekao je Roško.

Tekijanka, koja je pre mesec dana otvorila prvi objekat u Zaječaru, nastavlja putem humanosti i darivanja i u ovoj godini. Ovim gestom još jednom su pokazali zbog čega su među najboljima.

„Jako nam je drago što smo od početka ove godine zajedno sa prvim bebama, zajedno s porodiljama, sa građanima Zaječara. Mi smo napravili jedan krug, danas smo obišli Negotin i Bor, sada smo u Zaječaru, ostaje nam Kladovo i Majdanpek, to ćemo uraditi sutra, i ostaje nam Knjaževac koji još uvek nema prvu bebu. Krenuli smo lepim putem od početka godine i u ime kompanije Tekijanke želim svim građanima da bude još bolje u ovoj godini, da godina bude baš kako je i krenula, sa velikim brojem beba u porodilištima. Čvrsto držimo palčeve svim mamama uz jedno obećanje da ćemo uvek misliti na najmlađe sugrađane“, istakla je Danijela Caranović, P.R. menadžer Tekijanke.

Svakoj prvoj bebi u gradovima u kojima posluje Tekijanka, uručen je i vaučer u vrednosti od 30 hiljada dinara uz poklon pakete koje su dobile sve bebe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here