foto:negotin.rs

Članovi stručno-operativnog tima za zaštitu od poplava Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin u cilju praćenja stanja na vodotokovima na teritoriji opštine Negotin u toku današnjeg dana obišli su Timočki deo teritorije opštine Negotin i utvrdili da je usled prelivanja reke Timok stanje na pojedinim putnim pravcima sledeće:

1) Lokalni put L 7, od državnog puta A reda br. 169 do sela Kovilovo, prohodan-mestimično ima vode na kolovozu u visini od 5cm;

2) Lokalni put L 10, od državnog puta A reda br. 169 do Aleksandrovca (u blizini ž. stanice u Rajcu), prohodan na pojedinim deonicama ima vode na kolovozu u visini od oko 10cm;

3) Putni pravac Crnomasnica-Braćevac, neprohodan na samoj raskrsnici i dalje ka selu Tamnič u dužini od oko 150m, ima vode na kolovozu visine od oko 50cm kao i kod sela Tamnič u blizini ž.stanice Tamnič gde je teško prohodno, na kolovozu voda visine od oko 30cm.

foto negotin.rs

S obzirom na utvrđeno činjenično stanje na navedenim putnim pravcima, na predlog SOT-a i saobraćajnog inspektora a uz konsultacije sa svim stručnim i nadležnim licima i službi kao i prognoze da će se u popodnevnim satima stanje pogoršati, zbog nebezbednih uslova za vožnju i opasnosti po učesnike u saobraćaju, predloženo je da se navedeni putni pravci u večernjim satima zatvore za saobraćaj uz vidno obeleženu signalizaciju (znakovi). Shodno tome mole se meštani okolnih naselja i svi učesnici u saobraćaju da obrate posebnu pažnju ukoliko upotrebljavaju ove putne pravce i koriste alternativne.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here