Na FB strani Novosađanke i Novosađanji postavljen je sledeći snimak uz tekst:

Jadna li si Srbijo!
Bacanje lubenica u okolini Novog Sada…

Bacamo 25 tona domace lubenice!!!
Gdje pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari? Preko 25 tona lubenica danas smo morali baciti jer ih jednostvano nemamo kome prodati.

U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo što kupujemo, pa će i oni razmisliti šta će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas domace poljoprivrede.

Jadna li si Srbijo!Bacanje lubenica u okolini Novog Sada…Bacamo 25tona domace lubenice!!!Gdje pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari? Preko 25 tona lubenica danas smo morali baciti jer ih jednostvano nemamo kome prodati. U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo što kupujemo, pa će i oni razmisliti šta će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas domace poljoprivrede.Budite i vi deo nase grupe ako ste iz Novog Sada trazite zahtev za uclanjenje! https://www.facebook.com/groups/2052862458091633/

Geplaatst door Saša Petrović op Zondag 29 juli 2018

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here