Goran Tomić u razgovoru sa meštanima Jabukovca

Goran Tomić, vlasnik prve licencirane detektivske agencije u Timočkoj krajini CODE-GT, posetio je juče Jabukovac sa svojim saradnicima.

U razgovoru sa meštanima, Tomić je bliže objasnio čime se sve detektivska agencija bavi.

-Vlada mišljenje da agenti detektivskih agencija isključivo prate supružnike u slučaju bračnog neverstva. Da, između ostalog bavimo se i time, ali to je samo jedan od desetine poslova koje radimo. Najpre da kažem da je CODE-GT licencirana od strane MUP-a, da naši detektivi imaju licence, da su to profesionalci visokog ranga sa dugogodišnjim iskustvom. Da naglasim i to da su naša dokumenta na slučju koji radimo validna pred sudom… – kazao je Tomić na početku razgovora.

…………………………………………………………………………………………………………….

On je naveo i nekoliko primera čime se sve CODE-GT bavi: 

ČUVANJE IMOVINE, NADZOR, OSIGURANJE IMOVINE, PROVERE(VLASNIKA VOZILA I PLOVILA, POLISA OSIGURANJA, NEPOKRETNOSTI, VERNOSTI BRAČNOG I POSLOVNOG PARTNERA, PREBIVALIŠTA, BORAVIŠTA, PODATAKA, ALIBIJA…), POLIGRAFSKO ISPITIVANJE – DETEKTOR LAŽI, POTRAGE (ZA NESTALIM LICIMA, NESTALIM STVARIMA, LICIMA KOJA SU KLIJENTU PROUZROKOVALA ŠTETU), ISTRAGE (NARKOMANIJA, SEKTE, KRAĐE, PREVARE…),KONTROLA, NADZOR, PRAĆENJE…

…………………………………………………………………………………………………………….

-Nama zakon dozvoljava bavljenje mnogim delatnostima. Ako imate problem, pozovite, pitajte, naš savet je besplatan i svakom ćemo izaći u susret. Da kažem i to da smo opremljeni najsavremenijom tehnikom, kamerama, detektorom laži, vozilima…

Meštani su u razgovoru naveli jedan od mnogobrojnih primera iz svakodnevnog života:

-Eto, desilo se da mi jedan čovek ispriča kako se vraćao iz inostranstva, usput parkirao automobil i malo zadremao da se odmori. U momentu mu je lopov razbio staklo, dograbio torbicu i pobegao. U torbici su bila dokumenta, viza, pasoš, 3.800 evra… Lopov nije uhvaćen…

Tomić je objasnio celokupnu proceduru policije u ovom slučaju, obzirom da je 30 godina bio u toj službi na rukovodećim mestima.

-Mi upravo radimo i takve slučajeve, pronalaženje kriminalaca, kradljivaca, nekog ko vam je otuđio imovinu ili novac… Naš opseg delatnosti je zaista veliki.

Na kraju, vlasnik agencije CODE-GT je kazao da će ponovo posetiti Jabukovac, i najavio da će obići i mesta širom Timočke krajine da bi bliže upoznao meštane sa radom detektivske agencije.

Ukoliko želite da kontaktirate CODE-GT, možete pozvati na tel.

063/400-776 i 019/423-057

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here