Goran Tomić sa domaćinima u Beču

Goran Tomić, vlasnik detektivske agencije CODE -GT, gostovao je u Beču gde je održao prezentaciju rada svoje detektivske agencije.

Tomić je i razgovarao sa posetiocima o njihovim problemima, objašnjavajući kako se mogu rešiti.

Ipak, najveći akcenat bačen je na to kako sačuvati kuće u otadžbini koje su svakodnevno na meti kriminalaca.

-Na poziv klijenta otišao sam u Beč da bih bolje i detaljnije objasnio čime se sve bavimo jer je spektar naše delatnosti izuzetno veliki. Tamo mi je ukazano na jedan od gorućih problema naših ljudi – kako sačuvati domaćinstva u njihovim rodim mestima. Činjenica je da su to objekti koji se laka meta kriminalaca. Prema mojim saznanjima, gotovo svakodnevno se dogodi po neko krivično delo pljačke i razbojništva u selima negotinske i kladovske opštine – kazao je Tomić.

Goran Tomić, koji je 30 godina proveo u policiji, bio načelnik PU Zaječar i Knjaževac, više godina radio u MUP UKP obaveštajne službe, a sada je pukovnik u penziji, izuzetno je upoznat sa slučajevima obijanja kuća. U svojoj dugogodišnjoj karijeri radio je na takvim predmetima nebrojeno puta.

-Obijanje i pljačke kuća su mi odlično poznate, kao i sistem rada kriminalaca. Naša detektivska agencija se bavi i opservacijom i nadgledanjem objekara. Posetioce u Beču je ta tema najviše i zanimala. Nakon detaljnog objašnjenja našeg rada opservacije, mnogi su zainteresovani za sklapanje ugovora vezanog za ovu delatnost – kaže Goran Tomić.

Tomić je sa posetiocima razgovarao i pojedinačno.

-Da, razgovarao sam i pojedinačno, ali su predmeti naših razgovora u domenu diskrecije, koja je i jedan od, osim profesionalnosti, najbitnijih odlika rada CODE-GT – kazao je Tomić.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here