foto:vesti.knjazevac.org.rs

MOLBA ZA HUMANITARNU POMOĆ

 Poštovani obraćam vam se kao ljudima dobre volje,

Zovem se Davor Milutinović, imam 37 godine.

Bolujem od multiple skleroze ,oko 10% bolesnika sa ms-om imaju primarno progresivni oblik multiple skleroze (PPMS). Ovaj oblik bolesti karakteriše postupna progresija neurolloških simptoma od početka bolesti. U određenom periodu može nastupiti mirovanje, ali nikada potpuna remisija, a potom bolest ponovno izaziva progresivna pogoršanja naročito motoričke snage donjih udova s posljedicom sve težeg hodanja pa do kompletnog otkazivanja sposobnosni ekstremiteta.

Ms mi je dijagnostikovana pre 3 god ja sam tada imao golim okom nevidljive probleme sada se krećem uz pomoć pomagala . Neoženjen sam a voleo bih da imam priliku da stvorim porodicu i da sa svojim detetom mogu da trčim i da vodim normalan život

Domaća medicina nema rešenja da zaustavi progresiju bolesti ,pa sam zato potražio pomoć u inostranustvu I naišao na kliniku EmCell u Kijevu u Ukraini , poslao sam im kompletnu dokumentaciju I već posle par dana dobio sam pozitivan odgovor ,obratli su mi se da mi mogu pomoći lečenjem matičnim ćelijama i dali su mi pismene garancije da mi mogu pomoći I poboljsati moje stanje ,cena samog lecenja matičnim ćelijama je 8500 evra I plus odkaska I smestaja u Kijevu oko 1500 evra.

Moja porodica nije u mogućnosti da sakupi neophodna sredstva, pa sam zbog toga prinuđeni da se na ovaj način obratimo za pomoć svim ljudima dobre volje i svim institucijama i fondacijama koje su u mogućnosti da doniraju novac srazmerno njihovim mogućnostima u humanitarne svrhe.

Molim Vas da se pridružite humanitarnoj akciji i pomognete mi da što pre prikupim potrebna novčana sredstva I sto pre krenem da vodim normalan zivot.

Ova suma nekome znači automobil a meni znači zivot u pravom smislu …

Broj dinarskog žiro-računa na koji možete uplaćivati svoje donacije je:

205-9011006811781-76  KOMERCIJALNA BANKA.

 Unapred zahvalan na vašoj humanosti,

Davor Milutinović

Sl.Oresac

19350 Knjaževac

e-mail:  damiloresac@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here