foto:pixabay

MEDICINSKA sestra Mimica P. (53), koja je u bolnici u Boru prodavala metadon, presudom Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Nišu, osuđena je na osnovu sporazuma o priznanju krivice na 18 meseci zatvora zbog krivičnog dela primanja mita. Njoj je izrečena i mera bezbednosti, tačnije zabranjeno joj je da se bavi medicinskim pozivom u trajanju od tri godine od pravosnažnosti presude.

Policija je Mimicu uhapsila 10. decembra 2018. prilikom prodaje dve doze metadona jednom od heroinskih zavisnika koji se leči u Domu zdravlja Bor.

Kada je uhvaćen jedan zavisnik kod koga je nađen metadon, on je pristao da kupi dve boce sa obeleženim novčanicama da bi za sebe obezbedio povoljniji status u vođenju krivičnog postupka, pa je tako medicinska sestra uhvaćena na delu.

1 KOMENTAR

  1. Komentariši:
    Sestra nije znala da narkosi prodaju rodjenu majku za jednu dozu droge a da drukaju, cinkare i rade za policiju time se ponose.
    Sestra je naivna i glupa cim je sebi dozvolila da dobije jos jedno ime- nadimak, lopov, koje ce je pratiti ceo zivot osim ako se ne iseli u Kanadu ili Australiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here