PORUKE ZA VASKRS KOJIMA ĆE SE ODUŠEVITI SVAKO KOME IH UPUTITE!

Pored tradicionalnog vaskršnjeg pozdrava „Hristos vaskrse!” i „Vaistinu vaskrse!” evo još nekoliko srdačnih, toplih i originalnih načina da nekome čestitate ovaj radostan hrišćanski praznik!

Резултат слика за PORUKE ZA USKRS

– Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek Hristos vaskrsne i sreću i zdravlje vam donese!

– Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši. Koliko je lepo šareno jaje, toliko taj osećaj nek duže traje. Hristos Vaskrse! Srećan Uskrs!

– Neka u hramu bića tvoga,
Vaskrsli se Gospod javi.
Da te štiti, ispunjava sa radošću i ljubavi!!!
HRISTOS VASKRSE!!!

– Topli pozdrav vama svima što vas u toj kući ima. Da ste svi živi i zdravi, da se Vaskrs večno slavi. Da vas prati blagoslov večni i da su vam svi praznici srećni. HRISTOS VASKRSE.

– Nek svetlost Vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najbliži rod. HRISTOS VASKRSE!!!

Резултат слика за PORUKE ZA USKRS

– Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog vaskrsenja. HRISTOS VASKRSE!

– Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! HRISTOS VOSKRESE!

– Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim. Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju. Nek im svaki bude dan kao VASKRS radostan! HRISTOS VOSKRESE!!!

– Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila.
Za Vaskrs nek Vas sreća prati,
lepše želje ne možemo dati.
VAISTINU VOSKRESE!

– Boja crvena što se blista u znak vaskrsenja Hrista, za sreću tvoju nek zablista ko suza Božija čista. Nek je srećno vaskrsenje Hrista!

Сродна слика

– Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! HRISTOS VASKRSE!!

– Nije Uskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što čovek ne može da kupi. To je molitva i blagoslov od Boga da svako još više voli bližnjeg svoga.

– U plamenu praznika dok se iskrene želje roje,
Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje.
U tvom domu zdravlja nek donese,
NA ZDRAVLJE VASKRS, HRISTOS VOSKRESE!

– Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac a sreća večni pratilac! HRISTOS VASKRSE!

– Nek ti Hristovo vaskrsenje donese sreću, ljubav i blagostanje. A uskršnje prvo jaje sve ono što ti nedostaje. H R I S T O S   V O S K R E S E !!!

– Neka u hramu bica tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi!

– Najlepše stvari neka ti se dese,
uz poruku drevnu VAISTINU VOSKRESE!
Neka ti dušu niko nikada ne rani,
i neka su ti srećni USKRŠNJI DANI!

Сродна слика

– U proleće rano kad priroda se budi, zbog dana jednog srećni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, ISUS je došao i napustiti nas neće. HRISTOS VOSKRESE!

– Eto Vaskrs nama stiže, spasenje je sada bliže. Pravoslavcima širom sveta srećan VASKRS na mnogaja ljeta. HRISTOS VOSKRESE.

– Hristos vaskrse, zemlju potrese, tugu odnese, radost donese…
Sretan Uskrs svima!

– Uvek blagosiljajući Gospoda, pevajmo Vaskrsenje njegovo, jer radi nas pretrpevši krst, smrću smrt razruši. Hristos vaskrse i život zasija.

– S mirom u duši, ljubavlju u srcu, s verom u Boga u slavu Hrista radujmo se, praštajmo, volimo se, poštujmo jedni druge. Hristos voskrese!

1 KOMENTAR

 1. Свим верницима који славе и верују у Васкрс, честитам празник и да га проведу срећно и берићетно у кругу породице са пријатељима. Желим свима крепко здравље, мир у души, благостање, разумевање, толеранцију и свакојаку срећу. Демонима затварајте врата! У ту част посвећујем им песму:

  ВАСКРС ЈЕ ДАНАС!

  Данас је наш дан, Васкрс,
  Христовог дана, плес,
  Осмех, срећа и радост
  И жељену топлу људскост.

  Дочекасмо oвaj свети дан,
  православци чекају га ка’ сан,
  нестрпљиво и здушно да
  и тај трен дође наш, сада.

  Цвеће, осмех и јаја у боји,
  Чекају га сви, па и моји.
  И дође тај очекивани дан,
  Када је сваки раздраган.

  Након свакојаких хука,
  Исуса Христа је порука,
  Здравље и срећу донесе
  И љубав народу без бука.

  Уз традиционалног покликa
  Христос васкресе!
  A ja кличем:
  Воистина васкресе!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here