foto:radiomagnum

U akciji PU Bor u tom gradu je uhapšen diler Igor Đ. iz Kladova.

Kod njega je pronađena veća količina različitih narkotika – oko 9 kilograma marihuane, 40 grama kokaina, 75 grama amfetamina, 6 tableta bensedina i više sementki marihuane.

Kod njega je takođe pronađena i vaga za precizno merenje, drobilica za mrvljenje marihuane, četiri mobilna telefona, kao i novac u iznosu od 1.725 evra.

2 KOMENTARA

  1. Uhapšen diler, a oni koji su upropastili i poklonili RTB Bor, šetaju se i šepure ulicama Bora.
    BOR JE NAVIKAO NA BAJKOLAŽI I HVALOSPEVI!? Država nije prevarila građane Bora i Kineze, već njih je prevario Spaskovski, zadnji direktor RTB Bor sa mentorima Dinkićem, Tadićem, Vučićem, koji mu neizmerno verovali, a on ih je nemilice lagao i izlagao, a oni pogrešno širili tu laž o gradnji nove topionice bakra u Boru. Naime, nije izgrađena nova topionica, već je rekonstruisana postojeća topionica izgradnjom fleš peć za topljenje i postrojenje za proizvodnju sumporne kiseline iz gasova topionice, a ostali delovi konvertori, plamena rafinacija elektro, vodovodna i kanalizaciona infrastruktura i putna mreža su ostali iz ranijih faza gradnje. Početak rekonstrukcije bombasto je otvoren uz prisustvu ministara Ćirića dana 28. juna 2011. godine, fizički završetak rekonstrukcije je pompezno i bogate trpeze završena 23. decembra 2014. godine u prisustvu premijera Vučića i to je njegova zadnja poseta RTB Bor. Početak proizvodnje bakra rekonstrujisanom topionicom je počela 5. marta 2015. godine u čast rođen dana A.Vučića, koji nije prisustvovao, jer je prevaren sa mnogim stvarima u vezi rekonstrukcije topionice, a ne gradnje nove. Rekonstrukcija topionice počela je sa 80 miliona evra, pa je narasla cena na 130, pa 180, da bi završila sa polamilijarde evra, kao da je izgrađena nova topionica i to na poljani. Laž Spaskovskog da je izgrađena nova topionica niti je prva, niti zadnja. On je lagao borane da će vazduh u Boru biti kvalitetniji od onog u 1903. godine, kada je počela proizvodnja rude bakra. Za sve te laži Spaskovski je zaslužio da bude stanovnik “Genčićeve vile”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here