Goran Tomić, foto:zamedia

Goran Tomić, pukovnik policije u penziji i vlasnik detektivske agencije CODE-GT, gostovaće u nedelju, 25.avgusta, u 10 časova, u Beču gde će na prezentaciji u kafeu “Treff“, ul.  Fendigasse 24. 1050 Wien, posetiocima približiti rad svoje detektivske agencije .

-U dogovoru sa klijentom, odlučio sam da posetim Beč i tamo održim prezentaciju našeg rada. Biti detektiv, što je osnovna i jedina delatnost CODE-GT, nije samo, kako se u narodu misli, praćenje u slučajevima preljube. To je veoma složen, ozbiljan, i od državnih organa priznat posao – kaže Tomić.

On naglašava da će u Beču objasniti kojim se sve delatnostima bavi njegova detektivska agencije.

-Od marta ove godine, kada smo krenuli sa radom, imali smo više od 100 rešenih slučajeva. Do sada, i to želim da kažem, svaki naš slučaj je rešen, nije bilo nijednog neuspeha. Radili smo mnoge oblasti, od kojih je najviše bilo provera, potrage za nestalim licima, istraga raznih predmeta. Sav naš rad je zakonski priznat od strane suda, tužilštva, policije – kaže Goran Tomić.

Osim prezentacije o radu, Tomić će u Beču baciti akcenat i na čuvanje objekata.

-Mnoge kuće u Timočkoj krajini su prazne jer su vlasnici u inostranstvu. To su lake mete za lopove. Ne pomažu tu mnogo kamere jer, lako je maskirati lice i staviti rukavice, tako da rzbojnici ne ostavljaju nijedan trag. Naša agencija pruža odlične usluge čuvanja svih vrsta objekata, što već i sada radimo. To je krajnje profesionalan način, sa razrađenom taktikom i specifičnim načinom rada koji obezbeđuje potpunu sigurnost objekta – objašnjava Tomić.

On će, kaže, svima koji prisustvuju prezentaciji odgovarati na pitanja, objasniti sve što se traži, pomoći u razumevanju svih činjenica vezanih za detektivski posao.

-U dosadašnjem radu uvideo sam da je najbolje lično razgovarati sa ljudima. Do sada smo imali više ovakvih prezentacija, na zadovoljstvo posetioca, ali i nas kao detektiva koji su spremni da pomognu na sve načine, u svom domenu posla – zaključuje Goran Tomić.

Od početka rada CODE-GT, Tomić je gostovao u mnogim radio i televizijskim emisijama. Evo jednog snimka od 5. juna ove godine:

Organizator prezentacije je KUM Urovica.

Фотографија корисника Kum Urovica

IZVORtkmagazin
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here